stalin (05-12-14)
من نمی دونم تهمت فقط به دزدی میگن یا کسیو به چیزی که نیست متهم می کنن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دنبال هیچ چیزی این وسط نیستم.فقط و فقط و فقط دنبال جوابم..مثل همه شما که تو فروم هستید.اما از اونجایی که یک شرکت بزرگ میاد من رو به دست داشتم در سناریو علیهش متهم میکنه برام جای بسیار تعجب داره...چون این برند جهانیه و نمی دونم کسایی که همچین پستی می زنن چرا شرکت به این عظمت رو کوچیک می کنن؟؟؟!!
من جوابی از آواژنگ در مورد اشتباه چاپی یا هرچیزه دیگه ای نگرفتم.فقط سوالم رو با سوال جواب دادن...
من هدفم رو توضیح دادم حالا شما به من بگو که هدفت چیه از اینکه جای کسی می خوای جواب بدی و به من تهمت می زنی؟؟
stalin (05-12-14)
دوست عزیز من.سوال پرسیدن حق همه هست هرکسی هم مختار که جواب بده یا نه...من هم اگر سوالی پرسیده شد جواب دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد اشتباه چاپی یا هرچیز دیگه جواب منطقی نشنیدم.آیا حق دارم قانع نشم؟؟؟
و اینکه اینایی که اومدن چو انداختن رو باید از خودشون بپسری که از کجا اومدن.من که از تهران اومدم نه مریخ....
آخرین ویرایش توسط truthful در تاریخ 05-12-14 انجام شده است
BILL-GATES (05-12-14), MAZY (05-12-14), stalin (05-12-14)
آقا بنده هم مادربوردم گیگا بایت هست و این برند و دوست دارم . ولی به نظرم این خواسته کاملا منطقیه شما دقیقا همون چیزی بخری که تبلیغشو می بینی. وقتی گیگابایت تبلیغاتش رو شرکت بزرگی مثل آواژنگ انجام میده، نمیتونیم تقصیر و بندازیم گردن فروشگاه یا فروشنده...
BILL-GATES (05-12-14), stalin (05-12-14), truthful (05-12-14)
آقای Rezasam1 شما خودت کارمند گیگابایتی یا آواژنگ که به بقیه می گی به شما چه ربطی داره ؟ مگه به شما ربط داره! اگه داره خودتو معرفی کن لطفا!
اگه شما هم طرف کسی نیستی شما هم خودتو الکی ننداز وسط!
stalin (05-12-14)
من یه صحبتی راجع به خریدار کردم اسمی هم نبردم شما اومدی جواب منو نقل قول کردین بعد میگی هدفه من چیه ؟
جواب شما رو هم تخصصی اواژنگ داد که علت تغییر نسخه چی بوده من براتون میگذارم
سوال شما این بود:
جالب اینکه ویژگی SBA اینتل رو که معمولا یک استاندارد برای ماردبورد هایی که از چیپ ست سری B اینتل می کنند هستش رو هم حذف کردن.
حالا سوال من اینجاست که شرکت بزرگ و با کیفیتی مثل گیگابت دلیل این کارش چی می تونه باشه؟؟رقابت با رقبا؟؟؟یا.....
اواژنگ :
اما جواب رسمی گیگابایت در مورد Intel SBA :
"اولاً که Intel SBA مخصوص مادربرد های چیپست B85 هست در این رده و چند تا مدل خاص و مادربردهای این رده بیشتر از همه در کشور های آمریکایی و اروپایی به فروش رسیده و پس از عرضه اولیه محصول و نظرسنجی های مختلفی که انجام دادیم، کاربران این مناطق میخواستند قیمت این مادربرد کاهش پیدا کنه و قابلیت Intel SBA چندان برایشان مهم نبود، لذا بنابر درخواست این قابلیت حذف شد و قیمت نهایی محصول کاهش یافت"
AMD>INTEL (05-12-14), M A H R A D (05-12-14), mehrdad_ab (05-12-14), Reza Eshraghi (05-12-14), SajjadKhati (06-12-14), Shahryar (05-12-14), truthful (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
من بسیار ممنونم از شرکت گیگابایت که انقدر احترام قائله واسه کاربر کوچکی مثل من و به من جواب می ده(البته نه از کسایی که من رو جزو سران فتنه می دونن)اما می تونم یک سوال بپرسم که این نظر سنجی کی و کجا انجام شده؟؟آیا از کاربران ایرانی هم سوال شده و یا ما تحریم بودیم و از ما پرسیده نشده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
آقا یه نفر سوال منو جواب بده :
این موضوع رو مگه کسی که مشکل داشته به راه ننداخته، پس چرا عنوانش اینه :
شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
یعنی خودش اومده مطلب گذاشته، بعدم گفته شایعه است ؟؟؟
truthful (05-12-14)
جناب بیل گیتس عزیز.....لطفا دیگه سوالی نکنید وگرنه شما هم دست من میشید و فردا از شما هم شکایت می کنند....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BILL-GATES برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط truthful برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر فروش وقتی اونجا انجام میشه طبق نظرسنجی اونجا این اتفاق میوفته.
مگه ایسوس که مادربرد طراحی میکنه 2 میلیون , منطبق با نیاز کاربر ایرانیه؟!
Admiral_Hunter (05-12-14), aryaiee (05-12-14), M A H R A D (05-12-14), mehrdad_ab (05-12-14), Shahryar (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
یعنی تو تایوان بیشتر از ایران مادربورد می فروشن...چون من فکر می کردم اونجا بیشترموبایل و تبلت طرفدار داره و بیشتر تو کشور هایی مثل ایران این رده از مادربورد به فرو می رسه؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برند های دیگرو نمی دونم همونطور که گیگابایت رو سیاستش رو نمی دونم.
stalin (05-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks